Dirigent

De dirigent van zowel het opleiding- als het seniorkorps is Niels Marchal.

 

Niels is afgestudeerd als trompettist en dirigent aan het conservatorium van Amsterdam. Hij volgde zijn lessen respectievelijk bij Peter Masseurs, Jan Schut en Danny Oosterman. Niels is muzikaal leider bij Sursum Corda Andijk,  Fanfare Hou en Trouw Heerhugowaard en bij Ons Genoegen Wijdenes. Daarnaast is hij veelvuldig actief als dirigent van Play-inn’s, repetitor op studiedagen en interim dirigent bij ziekte en afwezigheid.

 

Behalve dirigent is Niels ook docent hoog koper. Hij geeft les bij OG Wijdenes. Niels is ook actief als organisator van o.a. Noordhollands Fanfare Orkest, Fanfare Project Orkest en Dirigenten Café.

 

In de praktijk als trompettist is Niels veelvuldig te vinden bij allerlei muzikale gezelschappen als freelancer. Hij is als trompettist actief o.a. bij het Noordhollands Fanfare Orkest, Fanfare Project Orkest, Bigband Lau-si-tai-ming en diverse projectmatige orkesten en gezelschappen.

 

Voor meer informatie omtrent Niels zijn werkzaamheden kunt u kijken op  www.nielsmarchal.com en voor privé op www.facebook.com (nielsmarchal)