Proeflessen2015

Op woensdag 25 en donderdag 26 maart hebben wij met Fanfarekorps Ons Genoegen demonstraties gegeven op de Jan Luykenschool in Schellinkhout en de Roelof van Wienesse in Wijdenes.

Wij hopen natuurlijk dat wij de kinderen enthousiast gemaakt hebben voor muziek en blaasinstrumenten.

Om dit enthousiasme nog wat aan te wakkeren bieden wij de mogelijkheid om proeflessen te volgen.

Natuurlijk is deze aanbieding niet alleen voor de jeugd, maar misschien zijn er ook ouders of ‘her-intreders’ die het graag (weer) eens zouden willen proberen.

Tijdens de 5 proeflessen krijg je een instrument en kun je ervaren hoe het er tijdens de muziekles aan toe gaat. Dit instrument mag je ook mee naar huis nemen om er thuis op te oefenen.

Na de 5 proeflessen zullen er 2 samenspeel repetities zijn. Zo kun je ervaren hoe het is om samen te spelen en in een orkest te zitten.

De afsluitende concert middag/avond zal op zondag 21 juni worden georganiseerd.

De proeflessen zullen op donderdagmiddag in de Wiekslag (in Wijdenes) worden gegeven en starten op 21 mei, dit onder voorbehoud van het aantal opgaven.

De vergoeding voor de 5 proeflessen (21, 28 mei, 4, 11, 18 juni), 2 opleidingsorkest repetities (11, 18 juni), concert middag (21 juni) en het gebruik van een instrument bedragen € 20,00 per persoon.

Ingevulde formulieren graag voor 23 april inleveren bij de leerkracht of bij onderstaande contactpersonen.

Contactpersonen proeflessen:

Cees Jan Swart  Ravenstraat 80, Schellinkhout    0229-501742

Reija Ham         Wijmers 17 Wijdenes                 0229-501325

Helen Keulen     Kerkbuurt 64 Wijdenes              0229-501342/0228-542485

Meer informatie over Fanfarekorps Ons Genoegen vind je op www.fanfarewijdenes.nl

Op 18 en 19 april is het weer tijd voor de Mini Kermis. Jij komt toch ook!

Inschrijfformulier proefles programma

Ja, ik wil mij graag opgeven voor de proeflessen om kennis te maken met een instrument en Fanfarekorps Ons Genoegen.

Naam                    : …………………………………………………………………………………………………..

Adres                    : …………………………………………………………………………………………………..

Telefoon                : …………………………………………………………………………………………………..

E-mail                   : …………………………………………………………………………………………………..