Ons Genoegen 110 jaar!

Nederlandse flag

Dit jaar viert Ons Genoegen haar 110-jarig bestaan!

Dat laten wij natuurlijk niet zomaar passeren. Dit werd o.a. tijdens de mini-kermis op 24-25 april j.l. gevierd met een thema-concert in het kader van Hollandse muziek. Het thema was dan ook; "Ik hou van Holland!".

Zo werd muziek ten gehoren gebracht van o.a. Ramses Shaffy, Marco Borsato, Jan Smit, Rob de Nijs en vele anderen. Gast-artiest was Frans Limburg. Frans is zanger, acteur, entertainer en musicus. Velen met kinderen zullen zijn stem herkennen van de vele Walt Disney films welke hij ingesproken heeft, zoals Wall-e, Madagascar, Shark Tale etc, etc.

Zoals u in ons historie-overzicht kunt lezen, kwam op 9 september 1900 een aantal heren bijeen in de scheersalon van Bas Roemer. Het doel: oprichting van een fanfarekorps. Het duurde niet lang voor de heren het eens waren en de oprichting was daarmee een feit. De heer J. Balk werd tot directeur van het kersverse korps benoemd. Het reglement werd vastgesteld, de bestuursleden benoemd en de naam “Ons Genoegen” gekozen.

110 jaar later bloeit de fanfare nog steeds en halen wij onder leiding van onze fantastische dirigente Esther Hoek veel successen. Zo hebben wij de laatste jaren en aantal 1e en 2e prijzen gewonnen bij o.a. het BAAM-festival.

Op deze site zullen wij u op de hoogte houden van andere activiteiten in het kader van ons jubileum!

Ballonnen